مشاوره حقوقی رایگان - نصب درب کرکره ای برای مغازه

با سلام.
من یک واحد همکف از ساختمان دو طبقه گرفتم که دو طبقه بالا عبور جدا از کوچه ی دیگر دارد و ساختمان دو نبش می باشد.
طبقه همکف عبور مستقل و از کوچه دیگر دارد.
امتیازات کلا جدا هست. طبقه همکف یک مغازه دو نبش دارد که در قولنامه قید شده مغازه دو نبش است. ولی مغازه فقط یک عبور داشت که در کنج دو نبش قرار دارد حالا من خواستم که یک نبش از مغازه که قبلا پنجره داشته و مسدود شده را باز کنم و کرکره و شیشه سکوریت نصب کنم اما طبقات بالا میگویند حق نداری کرکره نصب کنی.
در ضمن ساختمان در روستا می باشد و قولنامه ای می باشد. ساختمان از طبقه اول بالکن دارد یعنی از سقف طبقه ی همکف بالکن دارد از هر دو نبش هست.
آیا دیوار مغازه جزء مشاعات است؟ اصلا من میتونم با استفاده از قانون دو نبش بودن مغازه اقدام به نصب کرکره کنم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تقاضای تامین دلیل از کارشناس ساختمان دهید