مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از سوء استفاده از مدارک

سلام. دو نفر ناشناس تحت عنوان نمایندگان خیریه با یک سری اعمال اعتماد سازانه و به اصطلاح مانور فریبانه و با آگاهی از دارایی های منقول و غیر منقول ورثه ای شخصی پریشان احوال و افسرده که مدت ها در خودرو زندگی میکرده و اقدام به تامین مسکن اجاره ای 62 متری و اخذ امضاهایی ممهور به اثر انگشت با قید ذکر مراتب مورد تایید است از مشارالیه در اسنادی چند برگی که به ظاهر برگ اول واقعی بوده و در زمان تعطیلی کرونا از بنگاه املاک محل تهیه ولی برگه های زیرین مجهول است که با اصرار نامبرده از ارائه اصل آنها جهت رویت خودداری نموده و مکررا می گویند به آن ها اعتماد نموده و بعدا معلوم خواهد شد که چه لطف بزرگی کرده اند. در حال حاضر چهل روزی هست که آن فرد در آپارتمان اجاره ای اهدایی زندگی میکند و نگران است که این افراد دنبال خرید زمان جهت اعمال شیادانه مثل جعل سند و فروش اموال نامبرده باشند.
حال برای پیشگیری از هر گونه سوء استفاده مالی و مجرمانه از آن اسناد مجهول، چه اقدامات و رویه قضایی نظیر توقیف اموال و غیره میشود انجام داد؟ با تشکر فراوان. منتظر تماس یا پاسخ سریع تر شما عزیزان

پاسخ ها :

جلوگیری از سوء استفاده از مدارک سوء استفاده از مدارک جعل سند