مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام، خسته نباشید. من دو سال پیش یک دعوایی کرده بودم که بعد از کلی دادگاه رفتن به نفع من تمام شد و اون ها باید به من دیه میدادند ولی من گفتم اصلا نمیخواهم و دیگر دادگاه نرفتم اما دیروز برای من یک پیام در مورد ابلاغیه اومده بود که وارد ثنا شدم و دیدم که مربوط به همون دعوا هست. دلیل آن چی میتونه باشد؟ بعد از دو سال چرا دوباره برای من پیام اومده؟ میتونه دلیلش این باشد که من نرفتم امضا کنم که رضایت بدهم و بگویم دیه نمیخواهم و پرونده ناتمام مونده است. دوباره باید بروم؟ لطفا برای من توضیح بدهید. ممنون.

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام با توجه به اینکه شما شاکی هستید این احتمال وجود دارد.سپاس