مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی چک

با سلام و ضمن عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.
چک بنده حکم خورده و طرف محکوم شد. چرا در برگه ابلاغیه هزینه دادرسی که من بابت چک به مبلغ 1550 پرداخت کردم نیومده برای رفع این موضوع کجا باید اقدام کنم؟
ممنون از راهنمایی شما عزیزان.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر هزینه دادرسی را درخواست کرده باشید به آن در حکم اشاره می شود

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

با سلام .
معمولا در پایان حکم مشتکی علیه هم به اصل حق محکوم میشود و هم به فرعیات حکم محکوم میشود
و در حکم محکوم علیه علاوه بر اصل خواسته
به هزینه ء دادرسی هم محکوم میشود
مانند هرینه کارشناس و هزینه ء خواسته و هزینه تمبر محکوم میشود .
اعم از اینکه نوشته شده باشد یا نه .

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

ممکنه هزینه دادرسی رو درخواست نکرده باشید ، اما اگه درخواست کردید و دادگاه در این باره رای نداده شاید بپذیرند که رای اصلاحی صادر کنند و الا باید تجدید نظرخواهی کنید