مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک

سلام، وقت خوش. پدرم 1400 فوت کردند. 2 سال قبل از فوتشون شرکتی داشتند که فروختند و آخرین چک وصولی دست مدیرعامل شرکت امانت بوده و در وجه و به نام شرکت و زمان سررسیدش هم مرداد1401. قرار بود به دلیل مسائل مربوط به انحلال شرکت و بالمناصفه بودن هزینه های فروش شرکت و ... مبلغ آخرین چک بعد از پرداختی ها، بین 3 سهامدار(که حالا وراث به جای 1 سهامدار وارد شده اند) تقسیم شود. به دلیل تورم خواستیم سهم پدرمان در همان زمان تبدیل به سکه شود و نزد مدیر عامل(که از دوستان پدرم بود) بماند تا بعد از محاسبات از فروش سکه ها پرداختی داشته باشیم نه از اصل پولمان. به صورت پیامکی و تلفنی موافقت گرفته شد(مدارک و صدا موجود است) ولی چون شرکت چند سال قبل فروخته شده بود صورتجلسه ای نشد، صورتجلسه ای هم مبنی بر رضایت ما در مورد این که سهممان نزد سهامداران بماند نشد و ما راضی نبودیم.در ضمن متوجه شدیم کل مبلغ چک به حساب شخصی یکی از سهامداران واریز شده و با چک کار کرده و سود کلان برده.اما در حال حاضر از پرداخت سکه ها استنکاف می ورزند و با اینکه بیش از 1سال و نیم از زمان سررسید چک میگذرد، میگویند حداکثر سود 6 ماه را بعد از کسر پرداختی ها به باقیمانده پول میدهند، یعنی هیچی (اکثر لیست پرداختی هایشان هم بدون سند هست)
.برای شکایت باید سکه ها را مطرح کنیم یا مبلغ اصلی چک را؟
2.هزینه دادرسی به اندازه 3.5درصد کل مبلغ چک است یا 3.5 درصد از میزان سهام ما از چک یا به اندازه 3.5 درصد از تعداد سکه ای که می خواهیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید، ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خواسته شما هر چقدر که باشد یعنی خواسته خود را به هر مقداری که مقوم کرده باشید می‌بایست مطابق آن هزینه دادرسی بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه‌ بایستی تحت مطالعه و بررسی قرار گیرند.