مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات از کارفرما

سلام. چند ماه با کارفرمای کار میکنم که نه اضافه کاری و نه کار روزهای جمعه و تعطیل و نه عیدی ... به من داده است.
کار من راننده بیل مکانیکی هستم ولی هنوز ویژه گواهینامه بیل را نگرفتم.
میخواهم بدونم اگر در اداره کار شکایت کنم، نداشتن گواهینامه بیل مکانیکی در دریافتی حقوقم و مطالبات من تاثیر دارد؟
یعنی مطالبات من ( اضافه کاری و غیره ) با فردی که راننده بیل با گواهینامه هست فرقی دارد؟
اگر دارد لطفا توضیح بفرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

علي حضرت پور كنچوبه

علي حضرت پور كنچوبه :

از طریق اداره کار اقدام وحق حقوق معوقه خودرا مطالبه نمایید