مشاوره حقوقی رایگان - سوالات حکم رشد

سلام. من یک دختر 15 ساله هستم و میخواهم حکم رشد بگیرم ولی نمی‌دونم که سوالاتی که در این باره از من پرسیده میشود. دقیقا به چه شکل و شامل چه مواردی میشود و جواب های من چی باید باشد که من این حکم رو حتما بگیرم و رد نشوم.
ممنونم میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام سئوالات نسبتا سخت هست سئوالات حقوقی پرسیده میشود.نمونه سئوالات در نت برسی کنید