مشاوره حقوقی رایگان - سوالاتی که برای صدور حکم رشد پرسیده میشه چیه

سلام برای گرفتن حکم رشد چی ازم میپرسن؟ 17 سالمه و دخترم. و اینکه من عقد کردم اما برای گرفتن وام ازدواج بانک ازم حکم رشد میخاد نگرانم که چی میپرسن؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

و اینکه چقد طول میکشه پیامک برای ابلاغیه و تعیین شعبه بشه

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

نمونه سوال خاصی نداره که بخواید از طریق حفظ کردن اونا رشدتون رو به اثبات برسونید، قطعاً اگر به مرحله رشد نرسیده باشید به نفعتونه که این حکم صادر نشه

عادل بابایی

عادل بابایی :

مساله پیجیده ای نیست باید اثبات شود شما قدرت مدیریت مالی خود را دارید

یک وکیل

سوالات بطور قطعي قابل پيش بيني نيست در برخي موارد مرتبط با دلايلل تقاضاي رشد از طرف شما ( براي ازدواج ) در ارتباط با همون موضوع سوالاتي مي پرسد مثلا سوالاتي راجع ازدواج، قيمت روز سكه ،

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام سوالات درخصوص ارزش مالي هست واينكه با يك ميليون پول چه چيزهايي ميتوان خريد تا عقل معيشتي شماراباتوجه به وضع جامعه بسنجند.سوالات درباره نحوه خرج كردن پول و گذران زندگي واهداف اينده ميپرسندكه ببينند توانايي تصميم گيري مالي داريدياخير ؟