مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مجدد مستمری

با سلام .من مستمری پدرم را میگرفتم (نیروهای مسلح ) دو سال در جایی مشغول به کار شدم و به دنبال اون مستمری من قطع شد. بعد از کارم الان 6 ماه است که برای برقراری مستمری اقدام کردم ولی هنوز برقرار نشده است و این مدت مادر تمام حقوق را میگرفت.
آیا بعد از برقراری حقوق مستمری برای من حقوق من از تاریخ درخواست من پرداخت میشود یا این که بر فرض هر قدر طول بکشد قبلی ها به من تعلق نمیگیرد.
چگونه میتوانم از زمان درخواستم حقوقم را بگیرم؟ ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

از زمان برقراری مجدد به شما حقوق پرداخت میشود مشمول ماههای قبل قرار نمیگیرید