مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهام برای مهریه

سلام. همسر بنده حدود 5 سال پیش مبلغ دویست میلیون تومان برای مشارکت در یک کارگاه پرداخت کرد. یک شرکت سهامی خاص.
حالا من مهریه ام را به دلیل این که ایشان یک سال هست که ترک منزل کرده اند مطالبه کرده ام. شرکت مذکور در جواب نامه اجرای ثبت جواز دادند که همسر من سهامی اون جا ندارند در صورتی که مدیر عامل شرکت یک بار از واریز مبلغ 90 میلیون پول به عنوان سهم سود به همسرم اشاره کردند.
حال اگر سهام همسر من ثبت نشده باشد آیا از طریق صورتحساب‌های بانکی که نشون دهنده واریز پول از شرکت به حساب همسر من هست میشه کاری کرد یا خیر؟
لازم به ذکر هست که مدیر عامل شرکت دایی همسر بنده هستند.