مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک

سلام. خانه خود را از سال 85 تاکنون در اختیار برادرم قرار دادم تا ساکن شود و بدون هیچ گونه قرارداد و اجاره نامه ای حالا تقاضای تخلیه ملک دارم که با کمال پررویی از تخلیه ملک خودداری میکند و ادعای مالکیت میکند. آیا باید حکم تخلیه بگیرم یا کار دیگری انجام دهم؟ هیچ گونه قرارداد مکتوبی بین ما وجود ندارد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه اقدام نمایید برای نوع دادخواست نیازبه بررسی و اطلاعات بیشتر می باشد می توانید از مشاوره تلفنی من یا همکاران استفاده نمایید
موفق باشید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر اجاره نامه تنظیم نشده و اجاره بها هم پرداخت نشده، خلع ید مطرح نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.