مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوارکشی

اینجانب مدت 7 سال هست زمینی خریدم و دیوارچینی و حفر کانال کرده ام. از همان شروع خرید تا امروز 1400/2/31
زمین به صورت مشاعی بین دو مورث شریک می باشد اما ورثه طرف مقابل دیوار من و زمین متصرفی اینجانب که سهم ورثه مورث مقابل می باشد به همراه زمین خود حفر را پر و دیوار را تخریب نموده. ضمنا قبلا مقداری از این زمین سهم خودش فروخته است. آیا مالکیت ایشان بر کل زمین نیست و جزء می باشد (به خاطر این که قبلا مقداری فروخته) به صورت مشاعی میتواند باشد؟
آیا ماده 690 مجازات اسلامی شامل ایشان میشود و از زمین من رفع تصرف مینمایند ؟ با تشکر

پاسخ ها :

تخریب دیوارکشی تصرف عدوانی ماده 690 قانون مجازات اسلامی دیوارکشی