مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو

سلام. سال گذشته یک خودرو از ... در طرح پیش فروش خریداری کردم که مبلغ اولیه رو از پسر عمویم قرض گرفتم و در ضمانت یک برگه دستی امضا کردم که خودرو رو به نام پسر عمو و یا هر کسی او گفت انتقال بدهم ( در اصل این برگه ضمانتی بود که اگر پولش رو نتونستم پس بدهم ماشین رو او بردارد ولی این متن رو ننوشتیم.) برج 7 با پسر عموم پیام دادم که شماره کارت بدهد که پول او رو بدهم اما او شماره کارت نداد ولی پیام را نگه داشتم ولی مدعی شد که ماشین مال من هست و ما معامله کردیم. الان بعد 8 ماه تماس میگیرد که مشخصات و وکالت بدهد من ماشین رو بگیرم و گر نه شکایت میکنم. میخواستم بدونم با اون برگ میتونه کاری بکند؟ ممنون میشم پاسخ بدهید این برگه فقط یک شاهد داشته و شاهد حاضر هست و همکاری میکند.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر نمیتونن و پیام شما هم کاربرد اظهارنامه دارد نگران نباشین

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام چنانچه ادعای شما اثبات گردد و به عبارت دیگر اراده و نیت شما در تنظیم سند عادی برای دادگاه احراز گردد میتوان امیدوار بود.سپاس