مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خرید خودرو

باسلام وخسته نباشیدبنده یک سال پیش یک دستگاه کامیون وارداتی از شخصی باقولنامه خریداری کردم از آنجایی که ماشین وارداتی بوده شماره پلاک و سند موجودنبود و فقط در قولنامه شماره شاسی قید شده بعد ازگذشت سه ماه ماشین پلاک گذاری میشه به اسم فروشنده و فروشنده نسبت به انتقال سند و تعویض پلاک اقدامی نمی کند وتو این مدت ماشین در تصرف بنده که خریدار هستم بوده والان دست من از قولنامه فقط کپی موجود است و عکس از اصل قولنامه همچنین برگ سبز کارت ماشین هم دست من (خریدار)موجود میباشد و بیمه بدنه و شخص ثالت و معاینه فنی به اسم خودمه و کل ثمن معامله راپرداخت کرده ام و فیش بانکی و اسنادش موجود میباشد ولی متاسفانه خریدار چون اصل قولنامه دست من نیست ادعای مالکیت کرده و بنده را راننده خود خطاب می کند
ممنون میشم راهنمایی بکنید که در دادگاه میتوانم مالکیت خود را ثبات کنم

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله و جهت پاسخ دقیق مستندات باید بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد مدارکی که در دست دارید دادخواست اثبات وقوع بیع ، الزام به تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیش های واریزی و اسناد و مدارک خودرو و معرفی دو نفر شاهد دا‌دخواست اثبات معامله و الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند رسمی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت با استناد به مدارک دیگر می‌توانیم مالکیت شما را اثبات کنیم

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دعوی اثبات عقد بیع والزام به تنظیم سند مطرح نمایید.