مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام. من ماشینم رو به یک شخصی فروختم و خودم ماشین رو وقتی گرفتم وکالت بدون تاریخ به من داد و سند و پلاک رو به اسم خودم نزدم. من هم فروختم و وکالت بدون تاریخ به خریدار دادم. حالا میگوید چون مدل ماشین 83 هست، اگر تعویض پلاک نشود من ماشین رو پس میدهم. در صورتی که معامله تمام شده است و خودرو معاینه فنی دارد و من ماشین رو به قیمت پایین دادم و لفظی گفتم تا قبل معامله همه چی رو چک کنید بعد هم من مسئولیتی ندارم. خریدار چندین نفر را آورد که ماشین را حسابی دیدند و تست کردند. در قولنامه ننوشتیم پلاک نشود من پس میگیرم حالا اگر ماشین پلاک نشود ایشون میتواند کاری کند؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن باتوجه به خیار عیب معامله رو فسخ کنن با خسارات بگیرن

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام تعهدات طرفین مطابق با مفاد قرارداداست و در موادد خاص شهادت شهود.سپاس