مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون کارت ماشین

سلام من سه سال پیش ماشینمو خریدم کارت ماشینم به دلیل درگیریهای اون سال که اداره پست و اتش زدن به دستم نرسید منم دیگه پیگیری نکردم که مجدد بگیرم، الان با برگ سبز میتونم تعویض پلاک انجام بدم یعنی ماشینو به اسم شخص دیگه ای بزنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بدون کارت ماشین امکان تعویض پلاک وجود ندارد.
جهت اطمینان می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً دفاتر اسناد رسمی با برگ سبز سند را منتقل نمی نمایند مگر آنکه با خریدار جدید هماهنگ نمایید به مراکز تعویض پلاک مراجعه و پلاک را حضوراً تعویض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تعویض پلاک وجود
کارت خودرو الزامی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کارت ماشین نیاز است از مراکز تعویض پلاک جویا شوید