مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری مادر توسط پسر بیمار

سلام.
بنده 33 سال دارم و دارای بیماری صرع هستم که از خدمت سربازی هم با این بیماری معاف شدم. چند دفعه به سر کار رفته ولی به علت بیماری قادر به انجام کار نبودم و الان بیکار هستم و پدرم فوت شده است. مادرم کارمند بازنشسته هست. آیا بعد از فوت مادرم میتوانم مستمری او را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری مادر توسط پسر بیمار مستمری مادر به پسر مستمری بازماندگان مستمری