مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله حیوان

سلام. 3 سال پیش شخصی به من مراجعه کرد و تقاضای خرید اسب نمود و بعد از نوشتن قولنامه و امضای آن قرار شد به بانک بریم و پول اسب را به حساب من واریز کند ولی این کار را انجام ندادند در قولنامه ذکر شده که پول نقد پرداخت گردیده است. اکنون او شکایت کرده طلب اسب را میکند و ادعا دارد که پول را در یک گونی پرداخت کردم اکنون دادگاه تجدید نظر شاهدان قولنامه را میخواهد. آیا شهادت آن ها میتواند اثبات کند که من پولی دریافت نکرده ام؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

به نظر با شهادت نمی شود امر عدمی را اثبات نمود. مگر اینکه ادعای طرف شما این باشد که حین معامله و در مکان تنظیم قولنامه پول پرداخت شده. ولی برای مطالعه پرونده و تنظیم لایحه دقیق از یک وکیل کمک بگیرید