مشاوره حقوقی رایگان - نیمه باز

شوهر من بعد یک سال به زندان نیمه باز فرستادن یه شاکی خصوصی پیدا شد به زندان بسته منتقل شد حالا که از شاکی رضایت گرفتم میخوام به نیمه باز برگرده قاضی زندان قبول نمیکنه هربار بهونه میاره درحالی که قبلا خودش موافقت کرده بود الان میگه سابقه داره جریمه اش رو باید پرداخت کن 10سال پیش 3روز غیبت داشته قبلا که فرستاده بود اگه میشه یه راهنمایی بکنین چجوری میتونم دوباره نیمه باز کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موافقت فقط با ایشان است.توصیه می شود به حسن اخلاق در زندان.یاالله