مشاوره حقوقی رایگان - دیه برای دیسک کمر جراحی شده

سلام و خسته نباشید من دوماه پیش در اثر کار سنگین دچار درد شدید کمر و سیاتیک پا شدم بعد از مراجعه به پزشک و ایمنی گزارش حادثه گرفتم اما چون به صورت اغماری شرکت نفت هستم به محل زندگی برگشتم و ماه بعد به ام ار ای رفتم که پزشک نظر به جراحی اورژانسی دادن که مجبور به عمل دیسک بین مهره 4 و 5 شدم و هزینه رو خودم پرداخت کردم حالا میخواستم بپرسم بابت گرفتن غرامت ایا با اینکه 2 ماه گذشته و من عمل جراحی رو انجام دادم ایا کارفرما میتواند نامه گزارش حادثه را به تامین اجتماعی ارائه دهم و من از کارفرما شکایت کنم ؟ ایا پزشکی قانونی با وجود اینکه جراحی را انجام دادم و مدارک قبل عمل اینجانب وجود دارد نامه جهت کارشناسی مسئول بیمه میدهد؟ ایا با وجود اینکه عمل کردم غرامت دیه صادر میکنند؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بله با ارائه ی مدارک کامل بیمارستان میتوانید از بیمه پول دریافت کنید