مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام خسته نباشین. من همسرم با یک زن تو خونه دیدم وقتی موبایلم برداشتم و اومدم تو کوچه که با پلیس تماس بگیرم خانمه تو کوچه به من حمله کرد و دستم گاز گرفت و جای دندوناش و چنگاش روی دستم مونده و گوشیم گرفت و فرار کرد بعد یه اقای رهگذر با پلیس تماس گرفت و مامورا من و همسرم به کلانتری بردن و برا من نامه پزشک قانونی دادن و قراره فردا بریم دادسرا, میخاستم بدونم با پیگیری این پرونده میتونم حق طلاقم بگیرم؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

ضرب و جرح،حمله، سرقت، و حتی رابطه نامشروع ربطی به حق طلاق ندارد طلاق و شرط حق طلاق(وکالت در طلاق) و مسایل خانوادگی شرایط جداگانه ای دارد که مربوط به دادگاه خانواده است و به طور مستقیم امور کیفری در ان امور تاثیری ندارد مگر در شرایط خاص و ویژه