مشاوره حقوقی رایگان - کدر هگیری

سلام من یک خونه اجاره کردم و قولنامه نوشتیم کد رهگیری نداره الان برای به نام زدن سند موتور میگه کد رهگیری باید داشته باشه رفتم همون بنگاه میگه 400 میگه بده تا واست کد رهگیری بگیرم الان چیکار کنم اینقد هزینه ش میشه ؟ اصلا درسته من که کمیسیون بنگاه رو کامل دادم دوباره واسه کد رهگیری اینقد هزینه کنم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام برای آگاهی از تخلف بنگاه به اتحادیه مشاور املاک مراجعه فرمایید.