مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز در کودکی

سلام پسر عموم وقتی بچه بودم چند بار بهم تجاوز کرده حالا من 30 سالمه میتونم ازش شکایت کنم چطوری باید پیگیری کنم
پسر عموم به همه برادر هایش هم گفته بوده بهم تجاوز کرده اونا هم همش تهدیدم میگردن به پدر مادرم میگن به بهانه های مختلف منو میبردن جاهای خلوت و مورد تجاوز با دخول انجام میدادن پس از گذشت سال ها قابل پیگیری هست ضمنا اونا الان همگی ازدواج کردن و صاحب فرزندن ولی من همش وقتی میبینمشان از نظر روحی روانی اذیت میشم تو این سال ها وقتی بهش فکر میکردم خود ارضایی میکردم و با انگشت دخول انجام میدادم .
سوال
1- آیا پس از تقریبا 20 سال میتونم ازشون شکایت کنم و با توجه به اینکه دخول صورت گرفته اثبات کنم (به زور بوده و خون و زخم هم داشته )
2- آیا وقتی که انگشت میکردم باعث از بین بردن اثر تجاوز آنها میشدم .
3- با توجه به اینکه اگه پیگیری کنم چند خانواده با هم درگیر میشن و آبروی خانواده خودم در خطره می ارزه پس از این همه مدت

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر، با توجه به گذشت زمان و محو آثار موضوع اثبات نمیشود