مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز در کودکی

در 6یا7سالگی بود که پدرم با یه نفر از طریق کار دوستی کرد و این ارتباط حضوری شد و این یه پسر داشت که میشد گفت 13یا14یا15 سالش بود همیشه به بهونه بازی من رو به اتاقش میکشید و دستمالی میکرد منو تا مادرم با این خانواده دعوایش شد و هیچ کس حواسش به من نبود
روز آخر پسره منو به اتاق کشوند و بهم تجاوز کرد (پرده ام رو گرفت) و من درد شدیدی داشتم جدا از همه چیز همیشه منو تهدید میکرد بگی منم به مامان بابات میگم خودت میخواستی و....
تا یه چند روز من دل درد شدیدی داشتم و الان 13 سالمه هیچ کس از این داستان چیزی نمیدونه اما واقعا روحیم خرابه و جرعت ندارم به کسی بگم
چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول به پزشک متخصص مراجعه کنید تا مطمئن شوید اگر مشکلی بود می توانید شکایت کنید.