مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از طریق سایت درج آگهی

سلام. یک ماه پیش از سایت درج آگهی کالایی خریدم و قرار شد فردا ارسال کند ولی چند روز گذشت و تماسی را پاسخ نداد. رفتم پلیس فتا شکایت کردم و پرونده به دادسرا رفت و قرار منع تعقیب صادر شد. الان باید چه اقدامی کنم؟ بنده ساکن اصفهان هستم و خوانده ساکن مشهد است و مبلغ قرارداد 900 هزار تومن هست و خسارت تاخیر از چه روزی حساب میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام دادخواست مطالبه وجه علیه کسی که به حساب شان واریز نمودید تقدیم کنید