مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با عرض سلام و تحیات الهی
در سند مالکیت ثمن اعیان قید شده و مربوط به شخص مونث و حدود 80سال پیش بوده و این شخص حدود 50سال پیش فوت نموده اند و ملک مورد نظر هنوز حصر وراثت نشده و این ملک بعد از قانون سال 85 شامل عرصه ملک (زمین) میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اصولا قانون عطف به ماسبق نمی شود مگر اینکه در قانون اخیر التصویب تصریح شده باشد و چنین صراحتی در تبصره ماده 946 وجود دارد فلذا شامل وراث متوفایی که قبل از تصویب قانون فوت شده و هنوز ترکه او تقسیم نشده است نیز می شود