مشاوره حقوقی رایگان - عرصه ملک

سلام ساختمان دوطبقه طبقه همكف عسل فروشي و طبقه دوم عكاسي است فقط ملكيت بنام بنياد است بنياد مبايعه نامه ملكيت فقط عسل فروش را به خود صاحب سرقفلي ان داده است عسل فروش از طريق دادگاه بنياد را الزام به سند كرده و دادگاه فقط دستور سند عرصه مغازه خود عسل فروش را داده است
عكاسي بالاي مغازه عسل فروش است
ايا صاحب ملك عكاس عسل فروش است با بنياد ؟
بنياد صاحب سرقفلي نيست فقط ملكيت است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام با توجه به مطالب بیان شده بنیاد مالک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بنظر با بنیاد است گرچه باید مدارک بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مالکیت عرصه پلاک ثبتی برای عسل فروش ثابت شده است فقط عرصه را مالک است و اعیان طبقه اول و دوم متعلق به بنیاد است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بنیاد مالک میباشد