مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد

سلام ، دو تا وکیل دادگستری بابت پرونده ای داشته ام ، که با هر کدام از وکلا قرارداد مالی جداگانه ای امضا نموده ام ، یکی از وکلا در جلسه دادگاه بدوی حقوقی و همینطور جلسات دادگاه بدوی و تجدید نظر کیفری شرکت نکرده اند . آیا باید کل حق الوکاله را به ایشان پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

پرداخت حق الوکاله تابع دو امر است .1_ قرارداد مالی فی مابین 2_ حجم کار انجام گرفته .

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

ملاحظه مفاد قرارداد وکالت شما برای اعلام نظر ضروری است .ضمن اینکه ممکنه وکیل موردنظر لایحه دفاعیه در پرونده ثبت نموده باشد که در این صورت امر وکالت را انجام داده است.