مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام کار و یا ناقص توسط قرارداد وکالت

با سلام
قرار داد مالی و کاری با موسسه حقوقی انجام دادیم با شخص الف،که با نمایندگی شخص الف،ثبت شد و مبالغ برای رسیدگی‌های پرونده قضایی دایر و دفاع وغیره به حساب شخص الف واریز شد و بعد از گذشت سه ماه شخص الف قرارداد الکترونیک وکالت در سامانه برای من ثبت نمود،ولی در پرونده من اعلام وکالتی انجام ندادند و در دادگاه هم حاضر نشدند،و پس از آن متواری شدند و دفتر جمع کردند،ایا
دادخواست مطالبه وجه از شخص الف انجامش مورد قبول هست ؟و یا باید شکایت عدم ایفای عهد انجام بشه،در ضمن قرارداد مدت زمان درج نشده،و ادعای ضرر و زیان از عدم انجام امور میشه کرد و به چه نحو

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دادخواست اگر توسط وکیل ثبت شده میتوانید خودتان ان را ادامه دهید و تقاضای عزل وکیل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به حساب هرکسی که واریز کردی از او شکایت کن