مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از اموزش و پرورش به وزارت بهداشت

باسلام و خسته نباشید. بنده کارشناس مامایی هستم سابقه دوسال کار در بیمارستان دولتی دارم و الان 3سال است که از طریق آزمون استخدامی به عنوان مراقب سلامت وارد آموزش و پرورش شدم و کارمند رسمی هستم فرزند جانباز 35درصد. تعهد10 ساله دادم. میخواستم ببینم میتونم از آموزش و پرورش به وزارت بهداشت انتقالی بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

انتقالی از آموزش و پرورش به وزارت بهداشت انتقالی