مشاوره حقوقی رایگان - سقف مدت زمانیکه قاضی میتواند رای صادر کند

سلام من یک شکایت کلاهبرداری از آقایی باسابقه کیفری متعدد کردم در سال 98که زیر یک هفته کیفرخواست کلاهبرداری صادر شد در دادگاه 3جلسه رسیدگی گذاشته شد و کامل همه چی به نفع من بود و متهم دفاع محکمه پسند نداشت بارها بعداز جلسه آخر رسیدگی پیش قاضی رفتم الا یازده ماه میشه هردفعه میگه آخر اینماه رای میده ولی خبری نشده چون همش قول میده و برخوردش محترمانست منم نمیدونم دیگه باید چکار کنم تمام مشکلات زندگیم هم با رای این قاضی حل میشه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
هرزمانی که ختم رسیدگی اعلام شود ،ظرف مدت یک هفته باید رای صادر کند .
موفق باشید