مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من در اینستاگرام از پیج ......... اچار بکس سفارش دادم مبلغ250تومان به حساب ....... واریز کردم ودیگه نه گو شیش روشن بود و نه ار طریق اینسنتاگرام و نه واتساپ جوابگو بود فقط پیام ها رو نگاه میکنه شماره تماسش هم ............ هست الان نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست استرداد وجه رااز طریق شورای حل اختلاف مطرح نمایبد