مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از فضای ملک تجاری مجاور برای عبور انشعاب فاضلاب آب

با سلام
من یک مغازه در مجتمع تجاری پیش خرید کردم که هنوز تحویل نگرفتم. ساختمان تقریبا تمام شده ولی اخیرا انشعاب جدیدی از فاضلاب آب برای طبقه بالا از سقف ملک من به زمین عبور کرده که از داخل دیوار هم رد نشده و باعث شده فضای مغازه من استفاده شود و این کار بدون اطلاع بنده انجام شده. این تصمیم توسط صاحب ملک فوق بعد از تحویل ملکشان انجام شده که بدون اجازه سقف ملک بنده را سوراخ کردند. ملکهای دیوار به دیوار بنده اجازه این کار را ندادند. آیا حق اعتراض دارم که این لوله برداشته شود، طبق چه قانون و ماده ای؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
چنانچه لوله موردنظر از ابتدا در نقشه های تاسیساتی وجود نداشته کارشان خلاف قانون است