مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی مقابله متهم در اعتراض شاکی به قرار منع تعقیب

باسلام، یکی از خویشاوندانم به بنده اتهام توهین و قذف از طریق پیامک زده و در دادیاری قرار منع تعقیب به دلیل عدم وجود ادله کافی، صادر شده اما گویا اعتراض به این رای شده و پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع شده! برای من که متهم باشم پیامک اومده که پرونده شما به شعبه ... دادگاه کیفری دو ارجاع شد! حالا وظیفه من چیه؟؟ آیا باید به اون شعبه مراجعه کنم و دلیل اعتراض رو بفهمم یا منتظر بمونم ابلاغیه واسه حضورم در شعبه بیاد؟؟
ممنون میشم دقیق پاسخ بدید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر نیازی به حضور شما نیست و اگر نیازی باشه که به ندرت و بعید است پیش بیاید دادگاه اعلام خواهد کرد دادگاه پرونده را بررسی و با توجه به لایحه اعتراض و دلایل ارائه شده تصمیم می گیرد یا قرار را تایید و یا نقض می کند باید منتظر نتیجه باشید