مشاوره حقوقی رایگان - اداری

با سلام زنی 39 ساله هستم، یک فرزند پسر دارم و شوهرم 12 سال است که فوت کرده ، و خودم 17 سال سابقه کار در فنی وحرفه ای رو دارم،و خواهر شهید هستم و تا کنون استخدام نیستم به دیوان عدالت شکایت کردم ولی رای نیاوردم هنوز برای شکایت و تجدید نظر اقدام نکردم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای استخدام در سازمان های دولتی در قالب سهمیه علاوه برجمیع پارامترهای مدنظر سازمان از قبیل تحصیل سن وحرفه در مقایسه با شخص دارای شرایط مساوی , لازم است ردیف استخدامی نیز ایجاد گرددلذا توصیه بنده این است که از کارشناسان کارگزینی سازمانی که قصد دارید دران استخدام شوید بصورت صمیمانه کمک بگیرید وکارشناسان مذکور می توانند ارشاد وارائه طریق نمایند.