مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

رانندهA از راه مستقیم خودش داره میره ناگهان راننده B از لاین سمت راست به صورت ناگهانی انحراف به چپ میکنه و به ناچار با وجود گرفتن ترمز شدید راننده A قست شاگرد ماشین A به قسمت راننده ماشین B برخورد میکنه. (جاده یکصرفه میباشد).. کدام ماشین مقصره؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام وعرض پوزش به استحضار می رساند سوال مطرح در صلاحیت افسر وکارشناس فنی راهور می باشد وخارج از صلاحیت وکلا است ودر موارد مشابه دادگاه از نظر کارشناس مربوطه استفاده می نماید.