مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نفقه ی فرزندانم

سال 95 از همسر اول طلاق گرفتم مهریه م بخشیدم و نفقه دوتا فرزندانم به ماهی 200هزارتومان دور کند بوده و طی 6سال کامل هست که بنده از پدرشان هیچ نفقه ای دریافت نکردم. کارشناس گرفتم سال 98افزایش نفقه حکم قطعی شد و ب ماهی 800تومان ارتقا داده شده و متاسفانه ماه قبل که ایشان بنابه حکم جلبی که من بعد این چندسال موفق شدم سال 99 بگیرم و این اردیبهشت حکم جلب رو مجبور شدم اجرا بگذارم و ایشان به توسط مامورین جلب به دادگاه و شعبه اجرای احکام حاضر شده و تعداد بیست و پنج روزه ای رو نوشت و امضا کرده با امضا یک شاهد از اقوام خودشان بود. و دهم این ماه خرداد 25روز به پایان می‌رسد ولی ایشان همچنان به شیوه ی قبل و حتی بیخیال تر و حتی گاهی بنده رو تهدید هم میکنه که تا زمانی که بچه ها پیش خودش نروند هیچ شعبه و ارگان و دادسرایی هیچ مبلغی رو پرداخت نمی‌کند. من بعد 6سال از حکم طلاق که میگذره هیچ گونه کمک خرجی از هیچ سازمان و دوربریام درخواست نکردمو نگرفتم و دوتافرزندانم رو بدون هیچ سالی بیمه باشن مراقبت کردم و حالا که دخترم 17سال و پسرم 9سال کامل شده اند پدرشان حتی باورمندان با لحن تهدید و اینکه اگه سمت مادرتون برین دیگه منو نمیبینید و ..... و بسیار ناپسند در خیابان هردو فرزندانم برخورد داشتن و دارند جوری که دوفرزندم هم خیلی بیشتر از همه ی این سالها زحمات شما فشارهای روحی و اینکه بنده یه زن 36ساله که خودم سالهاس نه پدر نه مادری نداشته ام بچه هامو با ابرو و خیلی با راه و شیوه ی درست مراقبت حتی سخت هم هست نگه داشته ام لطفا راهنمایی کنید. اینکه بنده یه زن بی پناه بغیر از خدا چجوری باتوجه به اینکه کل مهریه ی 150سکه ی سال 82 رو به پدرشان سال 95 زمان طلاقمون بخشیدم و دوفرزندمو حتی بدون هیچ جهیزیه و حق و حقوق که او بدهکار به من هم بودن همه رو بخشیدم کمکم کنید که من چه راه حلی را قدم برگیرم که بعد این مدت بعد طلاق لااقل بتوانم نفقه ی حکم قطعی شده ی دوفرزندمو از پدرشان تمام کمال تحویل و این به بعد هیچ مشکلی هم نداشته باشیم. باتشکر از زحمات شما بزرگواران .

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با تقدیم درخواست اجراییه بر روی حکم نفقه ، درصورت امتناع از پرداخت نفقه فرزندان مشترک ، ایشان را جلب کنید و تا زمانی که نفقه را نپردازند در زندان باقی میمانند .
شما همچنین میتوانید به استناد ماده 53 قانون حمایت خانواده از ایشان به اتهام ترک انفاق شکایت کیفری کنید و حتی ممکن است برای ایشان حکم زندان صادر شود.
موفق باشید