مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نفقه بچه

سلام من با خانومم مدتیه که به مشکل خوردم و خانوم خونه پدرش زندگی میکنه ایشون اول رفتن از من شکایت درخواست نفقه بچه که دختر 3 ساله هستن رو انجام دادن و گفتن مهریه و نفقه خودش رو نمیخواد و من نیز خودم تو دادگاه شورای حل اختلاف قبول کردم ماهی 800 هزار تومن بابت نفقه بچه پرداخت کنم ولی الان خانوم بنده رفتن درخواست مهریه دادن و من توان پرداخت هم مهریه و هم نفقه بچه رو به این مبلغ ندارم آیا میشه بابت نفقه بچه اعتراض زد کمتر بدم نفقه
دختر بچه 3 ساله چقدر میشه من حقوقم ماهانه چهار میلیون دویست هستش

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض سپری نشده، اعتراض کنید . و یا پس از ان دادخواست تعدیل در تقسیط دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قاضی با توجه به پرداخت نفقه بچه و حقوق شما و نظر کارشناس نفقه خانم را تعیین خواهند کرد و همچنین میزان اقساط مهریه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گزارش اصلاحی تنظیم شده باشد نمی توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی میتوانید درخواست
تعدیل اقساط را مطرح نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

جایی این مطلب که مهریه و نفقه نمیخوآن قید شده؟گفتن کلا نمیخوان یا فعلا؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب و حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر مهلت اعتراض سپری نشده، اعتراض کنید . و یا پس از ان دادخواست تعدیل در تقسیط دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب و حقوقی قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهلت اعتراض سپری نشده، اعتراض کنید . و یا پس از ان دادخواست تعدیل در تقصیر کنید