مشاوره حقوقی رایگان - سالم بودن پرده بکارت و درخواست طلاق

سلام . من خانمی هستم که میخواهم از همسرم جدا بشوم.
من و همسرم رابطه جنسی داشته ام و بعد از مدتی به دکتر زنان که رفتم برای تنطیم نبودن عادت ماهانه ام. و دکتر زنان به از معاینه گفت پرده بکارت شما که هنوز سالم هست و اسیبی بهش وارد نشده.
در ضمن در رابطه ای با همسرم داشته ام از ژل روانکننده استفاده می کردیم و خونی از من نیامد. و همسرم چون دوستم داره براش مهم نبود و گفت من دوستت دارم و همین که تو از خودت مطمین هستی که با کسی دیگری نبودی برای من کافی هست .
و من و مادرم رفتم دکتر و وقتی دکتر گفت رده ات هنوز سالم هست. خانواده ام با شوهرم دعوا کردن که چرا هنوز پرده دختر ما هنوز سالم هست. و کار به دعوا و زدوخرد کشیده شد.
و در دعوا دست همسرم شکست و سرو صورت پدر و داداشام هم زخمی شده.
و الان میخواهم طلاق بگیرم و همه جا گفتم که شوهرم مردی ندارد و من هنوز دختر هستم و شوهرم نمیتواند با من رابطه جنسی برقرار کند.
و شوهرم به من میگویید که مشکل من چیه که به پرده بکارتت اسیبی وارد نشده و خودت و من و خدا که می دونیم که رابطه جنسی داشته ایم و تو همسرم هستی. و چرا با آبروی من من بازی میکنی و با این حرف هایی که میزنی و با اون گواهی دکتری که داری و به همه نشون میدی . دیگه آبروی برای من نمونده و کسی دیگه به من زن نمیدهد. و از من خواهش میکند که برم و باهاش زندگی کنم و خیلی دوستم داره . و میگه تحمل این که با یکی دیگه باشی رو ندام.

منم دوستش دارم ولی بعد از دعوای که با خانوده ما داشته دیگه نمیخوامش. با این که پسر خوبی هست و کارمند هست . هرچی خواستم برام فراهم کرده و از تمامی خواسته های خودش زده تا برای من چیزی کم نگذارد.

من الان درخواست طلاق کرده ام و به دلیل سالم بودن پرده بکارتم میخوام جدا بشم ازش. و مهریه ام هم چون کارمند رسمی هست دارد به من پرداخت می شود ماهی 2 تومن و یک ماشین هم داشت که اون را هم توقیف کردم و هرچی طلا و پول هم در طول زندگیش جمع کرده بود هم دست خودم بوده و من براش نگه می داشتم ان ها را هم برداشته ام. و یک تلفن همراه 25 میلیونی داشت اونم چون کارتنش دست من بود گرفتم ازش و وسایل هام را هم از خونه اش بردم خونه بابام .
و الان حدود 5 ماه میشه باهاش حرفی نزدم و رابطه هم نداشته ام و جلسه اول مشاوره ام رو هم رفته ام .

ایا با وجود این که دکتر زنان گفت که پرده ات سالم هست و اسیبی بهش نرسیده . ممکن هست که پزشکی قانونی سالم بودن من رو تایید نکنه؟؟
چون پیش 2 دکتر که رفتم گفتن سالم هست.

اگر پزشکی قانونی بگویید که شما مدخوله هستید میتونم به دلیل عسرو حرج جدا بشم ؟؟

چون شوهرم با کسی به جز من با کسی دیگه تا الان حرفم نزده و خیلی وابسته من هست. هرچه بهش میگوییم که تو کارمندی و 100 تا بهتر از من برات هست. ولی همسرم گوش نمیدهد و میگوید که دوستت دارم و طلاقت نمیدهم و 1 درصد امید دارم که شاید پزشکی قانونی متوجه رابطه بشود .

و الان شوهرم اعتماد به نفسش را از دست داده است . همش می رود دکتر. انواع ازمایش میدهد که نکنه مشکل از اون باشه. و از روزی که نامه سلامتم را دیده دیگه به خودش و این که رابطه داشته ایم هم شک کرده و اعتماد به نفسش اومده پایین و پیام میده که دیگه ازدواج نمیکنم. چون می ترسه نتونه کارش را انجام بدهد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت تعیین عیوب زوج به پزشکی قانونی فرستاده می‌شود و بعضی پرده ها ی بکارت با دخول از بین نمی روند و علتتان با توجه به توانایی همسر در رابطه جنسی بیهوده است و طلاق صادر نمیشود و هرگونه ضرب و جرح همسر مجازات دارد