مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تخلیه بعد از حکم تخلیه

سلام و عرض ادب.
مالک آپارتمان استیجاری بنده بعد از اتمام سررسید موعد اجاره نامه اقدام به گرفتن حکم تخلیه نموده است. حال با توافق قرار به دریافت قسمتی از ودیعه و تعیین مدت جهت تخلیه نموده و باید اقدام به پشت نویسی نماییم. برای بی اثر کردن حکم تخلیه در زمان مورد توافق چه متنی باید پشت نویسی گردد تا مالک در مدت توافق اقدام به دستور قضایی و اجرای حکم تخلیه ننماید؟
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

مهلت تخلیه بعد از حکم تخلیه مهلت تخلیه مستاجر حکم تخلیه تخلیه