مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

سلام، وقت بخیر.
پدر و مادر من طلاق‌ گرفتند و پدرم سال 96 یک مبایعه نامه به من داده که باید آن را ثبت کنم. حال مادرم از من میخواهد سهم خواهر 14 ساله ام را بدهم. میخواستم بدونم بعد این کار آیا پدر و مادرم میتوانند اختیارات ملک خواهرم را داشته باشند؟

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
اختیار ملک با خود فرد است ولی چون به سن قانونی نرسیده، قیم وی مسئولیت را به عهده می‌گیرد.