مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت ترک منزل توسط زن

سلام. همسر من حدود یک سال میشود که بدون دلیل ترک منزل کرده است و این مدت چندین بار برای بازگشت رفتم و نیامده است و هی بهانه آورده و من هم بابت رفتن او نرفتم تمکین بزنم. الان برای نفقه اقدام کرده است. خواستم بدونم چطوری میشود که نفقه به او تعلق نگیرد؟ ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نفقه فرع بر تمکین است وباید ثابت نمایید که ایشان هیچگونه تمکینی از شما نداشته مضافا اینکه اگر نفقه این یک سالی که از خانه خارج شده است را مطالبه نموده لازم بود که حکم تمکین ایشان را اخذ می نمودیدکه چنین کاری نکردید