مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و رجوع از هبه ماشین

سلام و احترام
بنده حدوده 20 روزه که خانومم منزل رو ترک کرده و دلیلی که میاره میگه تو بهم نگفتی که چشمت کم میبینه و گوشت یکم کم میشنوه ولی من اینارو قبل ازدواج باهاش درمیون گذاشتم و مشکلی نداشت و الان که به سن 18 رسیده میگه که من الان عاقل شدم و فهمیدم تو بهم دروغ گفتی و قبل این که ترک منزل کنه بهم گفت اگه دوسم داری ماشینتو به نامم بزن من ماشینمو به نامش زدم و 4 روز بعدش رفت و هم مهریه اجرا گذاشته و هم کله حسابا منو مسدود کرد و ماشینمو با سندشو ی سری مدارک و قواله ازدواجو وسایل شخصیشو ی سری چیزا از خونه برد حتی هنوزم کلید منزل رو داره میاد چیز برمیداره میبره و طی پیامک و تماس و رفتن من و 2 بارم ریش سفید بردم حاضر نشد که برگرده حتی مشاوره نوبت زدم نیومده و خانوادشم میگن کاری به ما نداره من دادخواست و درخواست به تمکین هم دادم منتظرم که تاریخ دادگاه برسه سوالم اینه آیا به ایشون نفقه تعلق میگیره ؟
آیا میتونه تا من نخواهم طلاقش بدم طلاق بگیره؟ من اصلا نمیخوام ازش جدا بشم
آیا دادگاه که رفتیم برامون مشاوره میزاره ؟
جواب دادگاه چیه برای این موضوع؟
ممنونم از وقتی ک برای من گذاشتین

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دادخواست الزام به تمکین به ثبت برسانید .
برای طلاق باید عسر و حرج خود را به اثبات برساند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله تا قبل از صدور حکم قطعی نشوز زوجه ، باید نفقه زوجه پرداخت گردد

شما بلافاصله اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه بلاعوض را برای زوجه ارسال نمایید

و سپس دادخواست تنفیذ رجوع از هبه اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی این بار چندمی است که این سوال را مطرح میکنید
در صورتی که توان مالی اخذ وکیل یا تنظیم اوراق ندارید با بنده در ارتباط باشید تا به صورت رایگان اوراق شما را تنظیم کنم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

و اما پاسخ سوال شما :
اظهارنامه ای تحت عنوان درخواست بازگشت به منزل مشترک به همسرتان ارسال کنید و بعد از گذشت مهلت مقرر در آن دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید
همسر شما برای طلاق باید بدوا بتواند عسر و حرج خودش را اثبات کند و صرف عدم عنوان کم شنوایی شما نمی تواند دلیلی قانع کننده برای طلاق از جانب ایشان باشد
در خصوص هبه نیز می توانید رجوع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما بک پرونده کامل است که برای جواب قطعی باید اسناد و مدارک کامل و دقیق رویت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای استرداد مال مورد هبه را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی جزئیات دارد