مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانباز حالت اشتغال

سلام.
من قبلا عرض کردم چرا با توجه به مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است در مجلس تصویب شده است به طور دائم در سال 96 شورای نگهبان تاییده کرده است و دولت تدبیر و امید برای اجرا به بنیاد شهید لازم‌ الاجرا دانسته و چرا بنیاد شعید خلاف می کند مگر قانون نیست؟ چرا تصویب کردند مگر جانبازان بازیچه هستند حتی عده ای از جانبازان به دیوان شکایت کردند الان حقوق آن ها برقرار شده من حتی با یکی از وکیل های زحمت کش دکتر صحبت کردم حق به ما داده حتی خودش پیگیر هستند. آقای ... خودش حقوقدان هست تمام مطالب او را بخوانید الان مشاور حقوقی آقای ... هست چرا شما از دفتر حضرت آقا استعلام بگیرید خود آقای ... و زمان آقای ... خدا از او نگذرد به دروغ به رهبری گزارش دادند گفتند حقوق ما جانبازان حالت اشغال شاغل پرداخت می شود. در صورتی که نیست. آقایان وکلا من درس خوندم با آن تن زخمی زحمت کشیدم خودم کارمند شدم چه ربطی به حقوق جانبازی من دارد؟
من قبلا حقوق میگرفتم چرا قطع کردید؟ خود آقای ... پذیرش می گوید ما حقوق می دهیم به کو حقوق من چرا قطع کردید؟ مگر حکم محکومیت رئیس بنیاد شهید آقای ... خدا از او نگذرد قول شرف نداده حقوق ما وصل شود مگر آقای ... رئیس سازمان ضمانت نکرده کو آقایان وکلا آقای ... دود بود و استاپ دیدی خدا رسوا کرد و تایید نشد. این همه نفرین ما هست دیدی ... به درک واصل شده دعای ما هست. شما را به فاطمه زهرا اول بروید قانون جامع ایثارگران از سال 91 تصویب شده به امید چهار سال از سال 91 آزمایشی اجرا کردند. جانبازان حالت اشغال شاغل اعتراض کردند سال 96 در مجلس با 269 رای موافق و در همان روز شورای نگهبان تایید شده به امید و این قانون در سال 96 به طور دائم درآمده قانون جامع ایثارگران در سال 99 را به طور کامل به بخوانید متوجه می شوید حتی آقای ... قسم جلاله خورده گفته اولین کار من حقوق حانبازان حالت اشغال شاغل که قطع شده برقرار می کنم نمی دانم چه دستی درباره هست امسال در مجلس تاکید شده است حقوق برقرار بشود حقوق کدام جانبازان حالت اشغال شاغل بزار قرار دهد قسم به به فاطمه زهرا فقط حق را بگوید ما به کجا برویم؟ خدا نگه دار شما باشد.

پاسخ ها :

حقوق جانباز حالت اشتغال قطع حقوق جانباز حالت اشتغال برقراری حقوق جانبازی حقوق جانبازان جانبازان