مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

من چند سال پیش برای کسی ضامن شدم و سفته امضا کردم حالا وام تسویه شده و شخص مقابل مدارک من را بهم نداده حالا از بانک دیگری ازم شکایت شده و فهمیدم که بخاطر ضمانت هست آیا میتونن بدون اینکه من در جریان باشم با سفته و فیش حقوقی من از بانک دیگه وام بگیرن. در ضمن شورای حل و اختلاف برای من احضاریه آمده اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .احتمالا از مدارکتون سو استفاده کرده اند و شما از طریق دادسرا پیگیری کنید .جعل واستفاده از سند مجعول و....کلاهبرداری