مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده

سلام من و شخصی ضامن ضربدری هم شدیم و هرکدوم سفته دادیم و وام بانکی را دریافت کردیم . من اقساط رو سر وقت پرداخت کردم و میتونم تسویه کنم اما اون شخص 6 تا قسط ( کل مبلغ بدهی 15 میلیون تومان ) بدهی دارد و پرداخت نکرده است. چه مشکلاتی برای من پیش میاد؟ آیا بانک سفته را اجرا خواهد کرد؟ فرصتی دارم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان مطالبه اقساط ازطریق بانک علیه شما بعنوان ضامن وجوددارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
اگر اقدام کند چند ماه طول می‌کشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بانک به ضامن مراجعه می‌نماید سپس شما می‌توانید مبالغ را با خسارت مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بانک میتواند به شما رجوع کند و شما بعد از پرداخت میتوانید اقساط را از وام گیرنده مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ضامن هستید و پرداخت میکنید و بطرفیت مضمون عنه مطالبه وجه پرداختی مینمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به عنوان ضامن مسئولیت پرداخت اقساط وام را دارید که بعداً می‌توانید از شخص وام‌گیرنده از طریق مراجع قضایی دریافت نمائید.