مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام،خسته نباشید. همسر اول شوهرم به خاطر اخلاق نافرم، کتک کاری، عدم سازگاری و خیانت شوهرم از او جدا شد. من واقعا در جریان اخلاقیات این آقا نبودم و از یک فرهنگ دیگر و یک شهر دیگر زن او شدم. سه ماه اول زندگی ما خوب بود ولی کم کم فحاشی و تهمت های شدید و کتک زدن های او شروع شد. این آقا چون یک زن طلاق داده و خیلی از راه و چاه قانونی رو از حفظ هست. هفته پیش من رو به قصد مرگ زد و درب اتاق من رو قفل کرده بودم و قسمت دستگیره درب رو وحشیانه شکوند و من ترسیدم و درب اتاق رو باز کردم. گوشی من رو وحشیانه از من گرفت و شکست که نتونم از او فیلم بگیرم و سند داشته باشم. بعد هم از ترس این که من به کوچه بروم و به پلیس زنگ بزنم خانواده اش رو آورد خونه که مثلا من رو شب ببرن خونه خودشون. من هم چون دیدم به تحریک مادرش و وقتی از خونه اون ها اومد منو زد،با آن ها نرفتم چون از آن ها بیزارم. با مکافات شب در خیابون از یکی گوشی گرفتم و با خانواده ام تماس گرفتم. خانواده ام آدرس من رو گرفتند. شب این آقا در خیابان دنبال من اومد و به درخواست مادرم من رو به بیمارستان برد و از من عکس و ام آر ای و سی تی اسکن گرفتند. چون لگن من داغون شده بود این قدر به من لگد زده بود. بعدش هم تا صبح ریلکس خوابید. من کل لباس هایم رو با درد در چمدون جمع کردم و فردی آن روز این آقا من رو به درخواست خانواده ام به شهر خودم برد. چون این آقا چندمین بار بود ک روی من دست بلند میکرد و برای اثبات عدم تامین جانی و نامه پزشکی قانونی باید از او شکایت میکردم که ثابت کنم تامین جانی در شهر غربت ندارم. دو روز بعد این عوضی از من بابت توهین و فحاشی به خانواده اش و آسیب فیزیکی از جانب من شکایت کرد. منی که چهل و پنج کیلو وزن دارم و هنوز بدن خودم داغون هست. میخواهم ببینم مگر میشود پزشکی قانونی متوجه نشود این آقا خودزنی کرده و گردن من انداخته گردن است؟
ضرب و شتم عمدی به جز دیه،شلاق ندارد؟ من دنبال پول نیستم فقط میخواهم قانون او را ادب کند طوری که دیگر روی هیچ دختری دست بلند نکند. این آدم چوپان دروغگو هست و این قدر در زندگی مشترک به من دروغ گفته و برعکس آن به من اثبات شده که به او ذره ای اعتماد ندارم.

پاسخ ها :

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

با سلام شما باید بلافاصله پس از ضرب و جرح و فحاشی ایشان، به پلیس زنگ زده و مراتب را صورتجلسه مینمودید و طی شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی و ارجاع به پزشکی قانونی ادعای خود را ثابت می‌کردید. در صورت اثبات ادعای همسرتان و احراز وقوع جرم، مجازات شما در صورتی که آثار جراحات بجای مانده باشد دیه میباشد. ولیکن صرف نامه پزشکی قانونی برای اثبات وقوع جرم کافی نمی‌باشد در این خصوص در صورت امکان جهت دفاع وکیل بگیرید.