مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی شوهر

باسلام من12ساله ازدواج کردم دوتاپسر یکی 11ساله یکی 3ساله.دارم هیچ شناختی روی شوهرم نداشتم متاسفانه قبلا زنش رو طلاق داده خیلی فحش ناموسی میدهد دست بزن دارد و یک بار دستم رو شکونده سرم رو شکونده بارها کتکم زده جلوی چشم بچه ها پسربزرگم خیلی ترسو واسترسی هست و به پسرم فحش ناموسی میدهد کتکش میزند من خانه دارم هیچ درآمد وپناهی ندارم بارها به خودکشی فکرکردم اما به خاطر بچه ها کوتاه امدم تورو خدا چی کار کنم خسته شدم پدرم سه ساله فوت شده روزی هزاربار به پدرم ناسزا میگوید شمارو به خدا چی کار کنم تعدل روحی ندارد. چطوری جدا بشوم و تکلیف بچه هام چی میشود؟ لطفا یه راهکاری بفرمابید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تخت عنوان فحاشی و ضرب و جرح عمدی می‌توانید ان را از طریق پلیس 110 صورت جلسه کنید سپس شکایت مطرح نمایید . برای حقوق مالی خودتان از جمله معریه اجرت المثل و نفقه نیز اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست عضو و حج خود را اثبات کنیدمواردی که شما فرمودید می‌بایست بررسی شود بحث طلاق بحث پیچیده است در این گفتار نمی‌گنجد می‌توانید تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه مهریه ودرصورتی که دلیل دارید برای طلاق نیز اقدام کنید.حضانت فرزند تا 7 سالگی بامادروپس ازآن تاسن بلوغ باپدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزندان را اگر ثابت کنید فحاشی و دست بزن دارد بگیرید.
برای طلاق نیز اگر دلیل داشته باشد می توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با ایشان زیر یک سقف زندگی نکنید بخاطر کتک کاری فرزندان می‌توانید با سامانه 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و کمک بخواهید برای هرگونه کتک کاری نیز می‌توانید از طریق110 صورت جلسه نموده و شکایت کیفری نمایید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام بیاین بیرون بعد دادخواست مطالبه نفقه بدهین

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید باید شکایت کنید و محکومیت بگیرد ووو

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

شما با همین مسائل که فرمودید درقالب طلاق به درخواست زوجه به دلیل عسر وحرج اقدام نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر بخواهید دادخواست زلاق دهید اول باید شکایت ضرب و جرح و بداخلاقی همسرتان را ثابت کنید ضمنا تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی برای اثبات اختلال شخصیتی همسرتان تقاضا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی علیه همسرتان به ثبت برسانید.
مقدمه این شکوائیه این است که مدارک پزشکی خود را که دال بر شکستگی دست و ایراد جرح به سایر اعضای بدن شماست را جمع‌آوری نمائید.
النهایه با احکام کیفری که دریافت می‌نمائید و شوهر شما به موجب این احکام، مجرم شناخته می‌شود عسر و حرج شما احراز خواهد شد. حتی با پرس و جو قاضی دادگاه خانواده از پسران شما، اتفاقات رخ داده در منزل نمایان خواهد شد و قاضی به این نتیجه می‌رسد که جو مناسبی در خانه حاکم نیست.
در آخر شما می‌توانید دادخواست به خواسته طلاق از طرف زوجه را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه کیفری توسط شما وجود خواهد داشت
و ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مالی زوجه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه است
نسبت به آنچه واقع شده است طرح شکایت نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

لطفاً ابتدا با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل فرمایید و مشاور دریافت دارید.
می‌توانید به علت کودک آزاری از طریق دادستان عمومی و انقلاب محل خود درخواست مداخله و پیگیری نمایید.
در خصوص شخص خودتان اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اید و یا به شما فحاشی می‌نماید با دلایل و مدارک می‌توانید از نامبرده شکایت نمایید.
در ضمن می‌توانید در زمان ارتکاب موارد فوق بلافاصله با پلیس 110 تماس حاصل نماید