مشاوره حقوقی رایگان - خرید سنوات خدمت سربازی

با درود و تشکر از زحمات شما. من سال 60-61 یک سال خدمت سربازی را در جبهه گذراندم و کارت پایان خدمت و کارت ایثار نیز دارم. با درج ( مدت حضور در جبهه یک سال)، حال زمان بازنشستگی من فرا رسیده است. 1 - آیا بابت این یک سال باید به تامین اجتماعی پولی پرداخت نمایم تا به سنوات من اضافه شود؟ 2 - به جز یک سال زمان دیگری نیز به سنوات من اضافه میشود؟ ( سه چهارم) 3 - باید از معاونت نیروی انسانی نزاجا تایید حضور در جبهه بگیرم؟
4 - برخورداری از مزایای یک مقطع تحصیلی بالاتر شامل من می شود؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله باید به تامین اجتماعی پرداخت داشته باشین بیشتر از اون یکسال محاسبه نمیشه هر ارگانی که خدمت کردین پیگیری کنین مقطع تحصیلی بالاتر شامل نمیشه