مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه در صورت عدم پرداخت اقساط اعسار

سلام. در صورتی که فردی برای پرداخت 20 میلیون تومان مبلغ چک در سال 93 درخواست اعسار داده باشد و پیش پرداخت و هیچ کدام از اقساط اعسار رو پرداخت نکرده باشد، آیا امکان درخواست تعلق خسارت تاخیر تادیه به وجه چک با توجه به بدقولی متهم و عدم پرداخت حتی یک ریال وجود دارد یا خیر؟ آیا فرد با توجه به عدم تعهد به اعسار، امکان درخواست اعسار مجدد را دارد؟ برای گرفتن تضمین در پرداخت اقساط اعسار چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید پیگیر بود و با گرفتن برگ جلب نگداشت اقساط معوق شود